Übersicht Module

Food, Nutrition and Health

Modultitel

ECTS

Code

Sie wählen

Food Quality and Safety from Farm to Fork   5FNH-1

 

 

 

 

     6

Food Regulation and Consumer Perception   5FNH-2
Nutrition Meets Technology   5FNH-3
Food for Specific Target Groups   5FNH-4
Bioactive Food Ingredients   5FNH-5
Public Health Nutrition   5FNH-6
Current Issues in Food, Nutrition & Health   5FNH-7
Total  30      6

   

Advanced Life Sciences

Modultitel

ECTS

Code

Sie wählen

Applied Statistics   3T3      1
Quality Excellence    3T1

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

      5













Nutrition and Nutrition-Related Chronic Diseases *   3T2
Data Management and Visualisation   3T4
Biodiversity   3T7
Cellular and Molecular Physiology *   3T8
Natural Substances   3T10
Sustainable Development in Natural Resource Management   3T12
Materials Science   3T13
Polymers and Applications   3T14
Modelling of Complex Systems   3T15
Sustainable Sourcing, Processing and Tracing of Food **   3T16
Management of R&D Projects   3T17
Life Cycle Assessment   3T18
Total   18      6

  

Empfehlungen für die Modulwahl

* Empfohlen für Studierende mit lebensmitteltechnologischem Hintergrund

** Empfohlen für Studierende mit ernährungswissenschaftlichem Hintergrund

 

Unternehmerische Grundlagen

Modultitel

ECTS

Code

Sie wählen

Innovation and Knowledge Management   4A1

 

 

      3

Leadership   4A2
Business Management   4A3
Communication and Market   4A4
Society and Politics   4A5
Total  12      3

 

Für die Master-Thesis gibt es 30 ECTS.

Kontakt

Prof. Daniel Heine

Kontakt BFH-HAFL

msc-fnh.hafl(at)bfh(dot)ch

Tel. +41 (0)31 910 21 11

 

Prof. Dr. Franziska Pfister

Kontakt BFH-Fachbereich Gesundheit

Tel. +41 (0)31 848 37 93

 

Prof. Dr. Wilfried Andlauer

Kontakt HES-SO Sion

Tel. +41 (0)27 606 86 37

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